Winter-RØSTIG

Stap binnen in de betoverende wereld van Winter-RØSTIG! Gedurende vier onvergetelijke weekenden gooien we onze deuren open voor iedereen die ook in de winter de ultieme RØST-ervaring wil beleven.


Wat is Winter-RØSTIG?

In onze gezellige Winterpods wacht je een weekend vol RØST en gezelligheid, van vrijdag tot en met zondag. Knøsheid, røst en buiten zijn staan centraal. En het beste van alles? Bij Winter-RØSTIG heb jij de controle. Je kunt deelnemen aan alle activiteiten, of gewoon heerlijk ontspannen en je terugtrekken wanneer je wilt.

Boek nú

🌲 Gratis gebruik van onze houtgestookte sauna en hottub:

Laat de winterkou van je afglijden terwijl je ontspant in de warme omhelzing van onze sauna en hottub. Heerlijke massages zijn eventueel bij te boeken.

❄️ Koude-training (ijsbaden):

Test je grenzen en voel de adrenaline stromen terwijl je de uitdaging van een verkwikkend ijsbad aangaat.

🧘‍♀️ Winter-yoga en meditatie in een sfeervolle yurt:

Verbind met je innerlijke rust en balans te midden van de prachtige winterse natuur.

🍿 Knusse filmavond (of geniet van een goed boek bij het vuur):

Ontspan en laat jezelf onderdompelen in de magische sfeer van onze filmavond, of kies ervoor om jezelf te verliezen in een boek bij het knisperende vuur.

🔥 Kampvuur met Glühwein en chocolademelk:

Warm jezelf op rond het knetterende kampvuur en geniet van heerlijke Glühwein en romige chocolademelk.

Eten en drinken

Op de avond van je aankomst (vrijdag) kun je deelnemen aan een smaakvol Indiaas buffet. Op zaterdag kun je genieten van een hartverwarmende (vega) stamppot. In de ochtenden staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Dit alles is exclusief en bij te boeken tijdens het maken van je reservering.

Verder kun je snacks en drankjes afnemen en natuurlijk een warme RØSTIG trui of muts scoren!

Slapen en Comfort

Onze Winterpods zijn uitgerust met dikke dekens, knusse kruiken en verwarming om je warm te houden gedurende de nachten. Daarnaast hebben we speciaal voor deze weekenden verwarmde sanitaire voorzieningen.

Belangrijk: We zijn slechts vier weekenden geopend en kunnen slechts 20 gasten per weekend verwelkomen. Aarzel dus niet te lang met het reserveren van jouw plekje in deze winterse oase. - update: er zijn nog slechts 5 plekken beschikbaar! Aarzel dus niet met boeken.

Bereid je voor op een heerlijk winterweekend. Boek nu jouw Winter-RØSTIG-ervaring en geniet van het winterseizoen met ons! 🌨️❄️🌟

Boek nú