Winter-RØSTIG: nog 62 plekken!

Boek nú

Welkom bij RØSTIG!

Wij zijn de ambassadeurs van de lage hartslag, de Zuidas van het Zen-gevoel en de Harvard voor hangmat-luieren. Wij zijn røststokers en blazen jouw stoom af.

Winter-RØSTIG

Op ons magische plekje, dicht bij de randstad, openen wij nu onze deuren voor Winter-RØSTIG. Vanaf het tweede weekend van november zijn wij vier weekenden open om jou een knøsse RØSTIG ervaring te bieden.

Wat houdt dat in? Denk aan: slapen in een knøsse houten pod met verwarming, ijsbad-training, gratis sauna en hottub, winteryoga, chocolademelk bij het kampvuur en meer.

Meer weten?

Lees meer

Accommodaties

Bij RØSTIG verblijf je in een tipi-tent of houten-pod. Je vindt altijd een heerlijk bed, pakketje vers linnengoed, kleedjes en een knus plekje om je terug te trekken. Elektra is aanwezig in je accommodatie. 

Buiten je accommodatie vind je een buitenkachel of vuurschaal en relaxte buitenstoelen. Koken doe je bij RØSTIG zelf boven je kampvuur of op een gasstel. Je krijgt kookgerei, borden en bestek bij aankomst. 

Activiteiten

Bij RØSTIG kun je dagelijks deelnemen aan twee à drie workshops, deze zijn bij de prijs inbegrepen. Vaak zijn dit workshops rond yoga, meditatie, creativiteit of andere vormen van ontspanning. Voor een up-to-date agenda van de workshops, scroll naar beneden!

Liever op avontuur? Rol je bed uit, een kano in of ga lekker wandelen, zwemmen of fietsen. Verder kun je de sauna of hottub huren en zijn er regelmatig massages te boeken (beiden indien beschikbaar).

Op ons terrein vind je Lingelands: een fijne horecagelegenheid aan het water, waar je bij lekker weer heerlijk kunt lunchen en borrelen.

's Avonds is de gezelligheid op te zoeken aan het kampvuur, of natuurlijk de RØST in je accommodatie.

Impressie

Hieronder een kleine sfeerimpressie van voorgaande jaren. Benieuwd naar meer foto's? Bekijk dan onze Instagram.

Prijzen

Boek van 1 december tot 1 maart met 10% Early Bird korting!

Langer blijven? Combineer dan twee weekdelen of een weekdeel en een weekend

Boek nu

Weekdeel

Maandag t/m woensdag, woensdag t/m vrijdag of maandag t/m vrijdag, 2 tot 4 overnachtingen

Vanaf €79,95 per persoon, per nacht (incl. workshops)

Weekend

Vrijdag t/m maandag, of vrijdag t/m zondag
2 tot 3 overnachtingen

Vanaf €85,95 per persoon, per nacht (incl. workshops)

Agenda

De agenda wordt aangevuld naarmate je verblijf dichterbij komt. Houd hem dus goed in de gaten!
(workshops zijn onder voorbehoud van wijzigingen)

Datum Ochtend Middag Avond
19-09 Easy Flow Yoga Zintuigen wandeling Meditatie
20-09 Vinyasa Yoga Alleen op di-do-za Yin Yoga
21-09 Vinyasa Yoga Natuur Mandala maken Meditatie & Pranayama
22-09 Restorative Yoga Alleen op di-do-za Yin Yoga
23-09 Meditatie & Pranayama IJsbad € 20,00 Yoga Nidra
24-09 Vinyasa Yoga Alleen op di-do-za Yin yoga
25-09 Yin Flow Yoga Alleen op di-do-za Meditatie & Klank
26-09 Chi Neng Qigong TRE® Pralaya Yoga
27-09 Easy Flow Yoga x x
28-09 x x x
29-09 x x Yoga Nidra
30-09 Natuurbad Vuur maken Yin Yoga
01-10 Vinyasa Yoga Alleen op di-do-za Adem
02-10 Meditatie & Klank Einde seizoen Einde Seizoen

FAQ

RØSTIG opent haar deuren van 28 april tot en met 30 september, op de Lingedijk 6 te Kedichem. De vaste dagen voor het in- en uitchecken zijn maandag, woensdag en vrijdag. Je hebt hierdoor de keuze voor een verblijf van een lang weekend (3 nachten), een deel van de midweek (2 nachten), een midweek (5 nachten) een week (7 nachten) of zelfs langer.

Op RØSTIG vind je een gemeenschappelijke buiten-keuken met verschillende kookgelegenheden. Ook krijg je bij aankomst kookgerei, borden en bestek. Je kunt koken bij je tent of in de gemeenschappelijke buiten-keuken.

Liever niet koken? We hebben een horecagelegenheid met terras aan het water. Let wel op: deze is niet altijd open, afhankelijk van het weer. In zowel de keuken als de horecagelegenheid kun je water, frisdrank, biertjes en wijn krijgen. Bij RØSTIG is alles vegetarisch. Verder is het eten alsvolgt geregeld:

Ontbijt

RØSTIG heeft elke ochtend een heerlijk uitgebreid vers ontbijtbuffet met fruit, broodjes van de lokale bakker en voldoende vegan en glutenvrije opties. Voor € 12,00 p.p. kan je hier gebruik van maken. Heb je bij je boeking geen ontbijt doorgegeven? Geef dan bij aankomst aan of je hier gebruik van wilt maken.

Lunch

Op het terrein van RØSTIG vind je horecagelegenheid Lingelounge. Hier kan je genieten van een kopje koffie of heerlijke lunch aan het water. Er is een divers aanbod van verschillende lunchgerechten. Zin in een borrel aan het water? Ook hier biedt Lingelounge mogelijkheden voor! Nieuwsgierig of de Lingelounge open is tijdens jouw verblijf op RØSTIG? Kijk op lingelands.nl voor de openingstijden.

Mocht vanwege weersomstandigheden Lingelounge gesloten zijn dan zijn er tosti’s te koop bij het personeel van RØSTIG. Geef wel voor 11.00 uur door of je hier gebruik van wilt maken zodat we dit voor je kunnen klaarleggen.

Diner

Op de aankomstdag is er de mogelijkheid om voor € 19,50 p.p. deel te nemen aan een Indiaas buffet met een divers aanbod van gerechten.

Naast het Indiaas aankomstbuffet zijn er voor het avondeten heerlijke vegan OH MY GUTS kant en klare-maaltijden, soep en kaasfondue te koop die je zelf kunt klaarmaken boven een vuurtje bij jouw accommodatie in de buurt.

Bij RØSTIG kun je geen ingrediënten of boodschappen kopen, om gezellig te koken boven het vuur moet je dus zelf boodschappen doen.

RØSTIG heeft geen oven of magnetron ter beschikking.

Bij RØSTIG bieden we een divers aanbod aan workshops en activiteiten aan die bijdragen aan duurzame ontspanning en RØST. We bieden 2 à 3 workshops per dag aan. 

Meditatiesessies en yogalessen

Tijdens je verblijf op RØSTIG kun je (bijna) altijd deelenemen aan een meditatie of yogales. Meditatie en yoga zorgt voor verstilling en de mogelijkheid om terug te keren naar het hier en nu. Wij vinden dit belangrijk en dit past bij onze waarden. Daarbij helpen we je graag om meditatie of yoga toe te leren passen in je dagelijkse leven (wanneer het nou eenmaal wat drøkker is). 

Naast meditatie en yoga worden er vele andere soorten workshops gericht op rust, ontspanning en je aandacht in het hier en nu aangeboden. Voor een actueel overzicht zie de agenda op de website.

Telkens wanneer een workshop van start gaat zul je de gong horen. Je hoeft natuurlijk nergens aan deel te nemen, maar we nodigen je er wel toe uit. Wil je liever in je hangmat chillen of iets anders doen? Geen enkel probleem natuurlijk! 

Avontuurlijke activiteiten

Bij je verblijf bij RØSTIG zit het gebruik van een kano inbegrepen. Hierdoor kun je makkelijk het water op en op avontuur. Er zijn ook sup-boards en (elektrische) motorbootjes te huur.

We verhuren daarnaast hele stoere elektrische fatbikes. Hiermee cruis je veilig de zonsondergang tegemoet. Ze rijden alsof je in je luie stoel door de weilanden rijdt.

Je kunt zwemmen, wandelen in de buurt, een spelletje spelen of lekker relaxen.

Iedereen is welkom bij RØSTIG. Daarbij geldt echter wel een minimale leeftijd van 18. Niet omdat we niet van kinderen houden, maar wel omdat we zoveel mogelijk rust willen garanderen (en dat gaat nou eenmaal makkelijker zonder kinderen).

RØSTIG is niet hetzelfde als stil. Bij RØSTIG verzorgen wij een verblijf waar je van alles kunt doen om tot duurzame røst te komen, in de natuur. Helaas kunnen wij echter niet garanderen dat het altijd stil is. Een feestje verderop of luidruchtige bootjes die langsvaren, kunnen altijd voorkomen. Wel hebben we altijd slaap-oordoppen in je tent liggen, dan hou je de stilte in eigen hand ;).

Disclaimer: heb je een hersenschudding of zit je midden in een burnout? Bedenk je dan goed dat het bij ons heel RØSTIG is, maar we geen stilte garanderen.

Wij willen jou en anderen de ultieme rust bieden. Om dit te verzekeren zijn er verschillende huisregels. Zo spannend zijn die niet, maar het is toch goed om er een paar te benoemen.

1 Community:

We zijn een plek waar iedereen welkom is en zich veilig kan voelen. We vermijden daarom politieke onderwerpen die kunnen leiden tot vervelende discussies of uitsluiting. Iedereen is welkom en RØSTIG is ‘one big family’

2 Geluid

Grote muziekboxen zijn niet toegestaan, kleine boxjes alleen om bij de tent wat muziek te spelen, mits dat niet storend is voor anderen op het terrein.

Om 23.00 uur hebben we het graag RØSTIG op het terrein. Zin om wat langer met elkaar door te kletsen? Ons vuurplaats leent zich hier perfect voor maar houd rekening met anderen én onze natuur. In de wild-wellness vragen we je om vanaf 22:00 uur stil te zijn.

3 RØSTIG grenst aan het natuurgebied ‘de Eng’. Je zult merken dat er een grote verscheidenheid aan flora en fauna te vinden is op en rondom RØSTIG.

Vooral watervogels, waaronder ijsvogels, kun je hier spotten. Mede daarom vragen we je etensresten en verpakkingen niet te laten slingeren, zodat we de natuur niet verstoren.

4 Opgeruimd & schoon

We houden het graag samen schoon en opgeruimd. We vinden het fijn als je je schoenen uitdoet in je accommodatie. In je accommodatie vind je verder je eigen bestek, borden en pannen. We vragen je om deze set compleet te houden en na gebruik af te wassen, zodat de volgende gast ook RØSTIG aan zijn of haar verblijf kan beginnen :) Tot slot een gouden tip: geen zin in ongevraagde dieren rondom je accommodatie? Sluit etenswaar af en laat geen eten of vuile vaat buiten je accommodatie staan.

4. Geniet ervan! Wij hebben er alles aan gedaan om je een hele unieke, røstige ervaring te bieden. Precies zoals we het zelf zouden willen! Mochten dingen niet bevallen of heb je feedback voor ons, laat het ons vooral weten. We willen graag leren en onszelf verbeteren en hebben jouw mening daarbij nodig.

Los van je kleding en alle andere standaard benodigdheden voor een kampeerverblijf willen we het meenemen van nog een paar dingen benadrukken:

- een fles om te vullen met water (heet of koud)

- sportieve kleding

- zwemkleding (we zeggen niet wat we gaan doen ;) )

- boodschappen voor lunch/diner

Wij verzorgen bedden met matrassen, kussens en bedlinnen :). Ook kookgerei, borden en bestek worden vanuit RØSTIG verzorgd.

Krijg jet het makkelijk koud? Neem een kruik mee.

Onze vaste wisseldagen zijn op maandag, woensdag en vrijdag. Je kunt op je aankomstdag inchecken vanaf 16:00 uur en op je vertrekdag uitchecken tot 11:00 uur. Op zowel de aankomst- als vertrekdag is er ook een workshop, om 20:00 op de aankomstdag en om 09:00 uur op de vertrekdag.

De Ø in RØSTIG staat voor balans. Balans tussen drukte en røst, spanning en ontspanning. Wij geloven dat deze balans bij veel mensen verstoord is tegenwoordig, wat leidt tot teveel stress. Onze missie is om mensen lekker tot røst te komen. Niet alleen door het bieden van røst, maar ook door het aanbieden van de 'tools' die je helpen om nieuwe vaardigheden te leren en deze røst mee naar huis te nemen. En we zijn gewoon een fijn plek om lekker te chillen. Dus doe gewoon RØSTIG. ;)

Nee.

RØSTIG heeft GEEN eigen parkeerterrein. Vooraf aan je verblijf ontvang je instructies over waar je kan parkeren. Je kan je auto bij RØSTIG parkeren om even uit te laden maar verzoeken je met klem deze daarna te verplaatsen naar het parkeerterrein. De parkeerplaatsen op het terrein zijn niet van RØSTIG zelf en je auto kan dan ook echt niet blijven staan.

Niet al je vragen beantwoord? RØSTIG, neem contact met ons op via mail of chat, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug! Kun je niet wachten op je welverdiende røst? Boek dan nu!

Boek nu Contact